Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Jakoba Errekondo (Usurbil, 1961) agronomo eta paisajistarekin hitzaldia izango dugu.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Presaka, nekatuta eta sukaldatzeko ezagutza falta... Etxeko familia guztiaren ongizatea hobetzeko, elikadura plan erraz eta osasuntsu bat egiten ikasteko aukera izango dugu.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Presaka, nekatuta eta sukaldatzeko ezagutza falta... Etxeko familia guztiaren ongizatea hobetzeko, elikadura plan erraz eta osasuntsu bat egiten ikasteko aukera izango dugu.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Presaka, nekatuta eta sukaldatzeko ezagutza falta... Etxeko familia guztiaren ongizatea hobetzeko, elikadura plan erraz eta osasuntsu bat egiten ikasteko aukera izango dugu.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Garbiñe Larrearen eskutik sendabelarrak erabiliaz xarabea nola egin ikasteko aukera izango dugu.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Tailer honetan, gabonetako sukaldaritza-tradizioa eta zure osasuna nola uztartu ikasiko duzu. Aitziber Aizpuru Bereziartua nutrizionistak gidatuko zaitu, gabonetako menu orekatuak sortzen, zure osasuna alde batera utzi gabe. Estrategia praktikoak ikasiko dituzu, gabonez damurik eta gehiegikeriarik gabe gozatzeko.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Jakoba Errekondo (Usurbil, 1961) agronomo eta paisajistarekin hitzaldia izango dugu.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Negurako sendabelarrak ezagutu eta izei ukendu baltsamikoa egiten ikasteko aukera izango dugu Garbiñe Larrearen eskutik.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Ontzietako informazioa interpretatzen ikasteak abantaila ugari ditu. Alde batetik, gure dietaren elikagai-segurtasuna hobetzen du: produktuaren iraungitze data edo kontserbazio eta erabilera baldintzak ezagutzea ahalbidetzen du, baita dituen kontserbagarriak eta gehigarriak ere.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Udaberriko gibel zainketa egiteko sendabelarren inguruan jardungo du Garbiñe Larreak.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
San Juan ukendua edo zazpi belar ukendua egiten ikasiko dugu Larrearen eskutik.

Tailer, hitzaldi,formazio, dastaketa... bota zure proposamena!
Babeslea:

