Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Jakoba Errekondo (Usurbil, 1961) agronomo eta paisajistarekin hitzaldia izango dugu.

Urriaren 27an, ostiral arratsaldetan ospatu ohi den azokako bereizgarria showcooking saioa izango da. Osoa Cooking-eko Aneren eskutik, azokan aurki ditzakegun produktuekin egin daitezkeen jaki ezberdinak ezagutu, sukaldatu eta dastatzeko aukera izango dugu.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Negurako sendabelarrak ezagutu eta izei ukendu baltsamikoa egiten ikasteko aukera izango dugu Garbiñe Larrearen eskutik.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Ontzietako informazioa interpretatzen ikasteak abantaila ugari ditu. Alde batetik, gure dietaren elikagai-segurtasuna hobetzen du: produktuaren iraungitze data edo kontserbazio eta erabilera baldintzak ezagutzea ahalbidetzen du, baita dituen kontserbagarriak eta gehigarriak ere.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
Udaberriko gibel zainketa egiteko sendabelarren inguruan jardungo du Garbiñe Larreak.

Azpeitia, Gipuzkoa 20730
San Juan ukendua edo zazpi belar ukendua egiten ikasiko dugu Larrearen eskutik.

Tailer, hitzaldi,formazio, dastaketa... bota zure proposamena!
Babeslea:

